Kwaliteit

Bij ons staan hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken dan ook al jaren met de HACCP certificering. Onlangs zijn we over gestapt naar het nieuwere FSSC 22000. Een aantal voordelen van deze nieuwe certificering zijn:

– het wordt wereldwijd herkent;
– het wordt door GFSI geaccepteerd;
– neemt ketengedachte als het belangrijke uitgangspunt;
– het  is onafhankelijk. U bepaalt als organisatie zelf of u hieraan mee wilt doen.

Al het vervoer van het vlees wordt gedaan door middel van onze moderne koelwagens. Tevens maken wij gebruik van gecertificeerde transportbedrijven, waardoor de kwaliteit van het vlees optimaal blijft.

Het verwerken van het vlees wordt uitsluitend in gekoelde werkruimtes gedaan. Deze werkruimtes worden dagelijks gereinigd om de hygiëne te borgen. Na het verwerken van de bijproducten wordt het vlees direct opgeslagen in vriesruimtes. Hiermee wordt de kwaliteit van het vlees zo hoog mogelijk gehouden.